Аз съм Анна

 

 

Здравейте!

Аз съм Анна Влаева, статус – щастлива съпруга и майка  на две деца.

Можете да проследите цялата ми дейност в:

Инстаграм

Фейсбук

По образование и призвание съм  консултант по ранно детско развитие и магистър-логопед. Завършила съм бакалавърска и магистърска степен, специалност “Логопедия” в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.  Посетила съм редица курсове свързани с личностно осъзнаване и усъвършенстване. Занимавам се активно с логопедична терапия, поведенческа терапия и семейни консултации.

Водя курсове за родители на различни теми -възпитание, етапи в детското развитие, трудности в отглеждането на детето, ранна диагностика, отговорности на децата и други.  Давам методи за решаване на проблемите в “домашни условия”.
В работата изхождам от личното си разбиране за живота, станало и моя мисия – превенция на терапията. Да бъдем достатъчно осъзнати, осведомени и прилагащи на практика знанията, така че да не се налага да посещаваме  какъвто и да било терапевт.

Вярвам,че сами изграждаме живота си, и провокираме всяка случка и ситуация в него. Куриозът е, че негодуваме срещу собственото си творение! Вярвам и наблюдавам постоянно, че всеки аспект от живота ни може да се промени, когато обърнем поглед към себе си. Тогава самият човек става терапевт.

Моята страст е в:

  • откриването на начини за осъществяване на желаната промяна
  • наблюдение на пускането им в действие
  • наблюдение на крайния резултат!

И така, помагам на хора, които търсят промяната и са готови да действат…

….без почивен ден