Логопедична терапия

 

Основната функция на езика е обмяната на информация между хората. Логопедичната терапия е необходима когато има проблем или дори лек недостатък в качестото на комуникацията. Препоръчвам консултация, винаги, когато имате дори леко колебание “има ли му нещо на детето или си внушавам”. Логопедът е приятен човек, който чрез игри, лек разговор и подход ще разбере опитността на детето ви да води диалог и да обменя информация,  и ще  ви даде точна информация за положнието. Повече за работата на логопеда съм споделила в статията “Що е то-логопед?”

Работя с всички видове комуникативни нарушения. Обичам да наблюдавам как клиентът ми (независимо дали е на две години или на четиредесет) добива увереност и свобода в себеизразяването. Огромно удоволствие, но и няма да скрия-тъга, ми носи последният час, преди да се разделим, когато давам насоки занапред и знам, че човекът срещу мен ще се справи, защото е в най-сигурните ръце – своите!

Все пак трябва да знаете – никога не удължавам нарочно терапията на човек, защото ми е много симпатичен и искам да се виждаме по-дълго 🙂 Всичко се случва в минимални срокове и с особена лекота, когато в процеса е увлечено цялото семейство.

За записване на час за консултация натисни тук!