Нова рубрика – отдавна замислена и вече реализирана

 

Откакто работя с родители и деца, искам да си поговоря с майките… за едно основно нещо – как се чувстват, имат ли време за себе си, за мъжете си.. Има ли време да поддържат отношенията си.. Въобще как се справят?!?

Дойде и моето време да ходя по детските площадки и открих още майки, със същите уморени, недоспали очи.. и още повече исках да ги попитам как се справят, не с домакинството, а с любовта.. къде е тя в ежедневието им..

Забелязах несъответствие между тях – истинските, живи майки  и многото статии и снимки в много-посещаваните-сайтове-за-родители, със заглавия ” Как да поддържаме пламъка на страстта”, “Как  да запазим любовта след брака” и  много други такива.

Да е ясно – не се изключвам от “популацията майки”, но не искам да говоря за себе си. Искам да дам думата на  жените, които имат да споделят много, но по една или друга причина не са го направили. Искам да прочетем тяхната истина и действителност и да разберем, че нашите несполуки не са изключение и не означават “провал в семейия живот”. Да си майка и съпруга е предизвикателство! Нека споделим “тактиките си”, и да си бъдем взаимно полезни!

Задавам няколко кратки въпроса на жени с различен статус.  Ще ги публикувам всяка седмица.

Личната им информация и снимки са  споделени до колкото те искат и им е приятно.

Вярвам, че рубриката ще се разрасне и ще приема много лица и нюанси.

Всички ваши коментари, предложения, мнения са добре дошли!

Започваме в неделя!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *