Тони

Антония – мечтателка и авантюристка – такава я познавам преди съпруга и двете малки деца Явор и Калина. Дали и как са се променили емоциите и животът й.  Прочетете!

brothers-457237_1920

Кой е твоят начин да запазиш самообладание, когато родителството ти дойде в повече?
След 2 деца все още не съм го открила.

Как бащинството промени мъжa ти?
Според мен не се е променял. Винаги е искал да има деца и да бъде най-добрият пример за тях, както баща му е бил за него. И наистина го прави или поне се опитва по всякъкъв начин. Изцяло е отдаден на децата. Относно отношението му към мен също не виждам промяна.

Каква мъдрост получи от майчинството?
Да се науча на търпение. Още се уча.

Какви са вашите начини да поддържате отношенията и романтиката с половинката ти след появата на детето?
Романтика?

Как изглежда един твой обичаен ден?
Все още изцяло отдаден на децата, тъй като съм в майчинство. Ставане, закусване, спане, обяд, спане, разходки междувременно, придружени от пазаруване с малкото дете, чистене /рядко/, готвене /още по-рядко/, взимане на баткото от градина, вечеря, игра, спане. Уикендите почти същото. С една дума зацикляне.

Спазваш ли график, лист със задачи?
Винаги. Покрай постоянното ядене-спане-ядене умът малко или много те предава, затова са нужни непременно бележки. Имам стенен календар за събитията и предстоящите задачи, водя си и бележки за покупките. В телефона си записвам постоянно нещо, което ми е хрумнало в движение, тъй като в противен случай буквално след минута е забравено.

Твоето лично откритие?
Мъжете са като децата – жената трябва да е по-гъвкавата, по-съобразителната, по-отстъпчивата, готова винаги на компромиси, за да има успех в комуникацията. Дълго време си мислех, че ще успея да избера такъв мъж, с който всичко това не се налага, но май такова същество няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *