Поли

Поли -Щастлива съпруга и майка на двегодишната Анна. Тя ме респектира с търпението и мъдрото си спокойствие, в ситуации предполагащи…избухване! Именно затова новата рубрика започва с нея и нейния светоглед.

baby-165067_1280

 

 

– Кой е твоят начин да запазиш самообладание, когато родителството ти дойде в повече?
– Все си повтарям, че аз съм пораснало дете и че един ден, и моето ще порасне. Прибягвам и до любимите песни и танци на моята принцеса. Пускам силно музика пея и танцувам лудо, докато и тя започне да се кълчи и смее… Еми така е, човек заради детето си на маймуна става!

-Как бащинството промени мъжa ти?
-Таткото си е татко! Той е за авторитет и за да се похвали какво добро, умно и красиво дете има! Неговото е единствено и неповторимо и най-важното – одрало му е кожата!!! Никога не съм вярвала, че мъж може толкова да се влюби (

-Каква мъдрост получи от майчинството?
-Нищо в живота не си струва времето, усилията, похабените нерви, пари и мечти освен моето ДЕТЕ!

-Какви са вашите начини да поддържате отношенията и романтиката с половинката ти, след появата на детето?
-Труден въпрос. Какво беше това “романтика”?! Ох, мисля, че преди романтиката беше навсякъде, а сега… романтична ми се вижда и вечерята с приятели. Иначе отношенията са идеални, нали имаме винаги тема за разговор – детето!

-Как изглежда един твой обичаен ден? Спазваш ли график, лист със задачи?
-Не, живота ми се движи от детето. Спрях с предварителните планове, защото все не се получаваха нещата,когато ги планирах.

-Твоето лично откритие?
-По- силно нещо от майката няма!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *